Aşa arată un Infiniti QX70 după o metamorfoză completă de la AHG Sports

Autor: Andrei Ştirbu 06 feb. 2015 Tuning auto

Este timpul să ne amintim cu nostalgie că au fost vremuri în care Infiniti se vindea în România. Din păcate, doar modelul FX mai ieşea din showroom, şi nici acela în suficient de multe unităţi încât să facă o diferenţă, se pare. Infiniti FX a fost bătut de nevoia de practic a românului. Sau de BMW X6. 

Din fericire, FX a continuat să trăiască pe alte meleaguri şi să-şi schimbe şi numele (în QX70) şi să primească atenţie din partea tunerilor. Exemplu de astăzi este unul cât se poate de convingător, în corelaţie cu ideea de maşină impunătoare. Mai bine de atât nici că se putea.

Autorii acestei lucrări – denumite LR3 – sunt nemţii de la AHG Sports. Nu ştim ce altceva ar putea să exprime decât „teroare” (un alt termen din Larousse în dreptul căruia ar putea apărea liniştit) şi nici nu credem că autorii au dorit să transmită un altfel de mesaj. 

Pornind de la un QX70 5.0 (care are sub capotă un V8 de 5,0 litri, cu 390 CP şi 500 Nm), AHG i-a adăugat câteva elemente de caroserie schiţate probabil de însuşi Hades. Kit-ul incluse aripi embosate cu 25 de milimetri (500 €), jante de 22” (5.200 €), gardă la sol mai joasă cu 25 mm (1.250 €), putere crescută la 420 CP (1.250 €), sistem de evacuare Cat-back (4.990 €), toate ornamentele vopsite în negru (1.750 €). 

Dacă există vreun SUV pe lumea asta care să merite un tuning agresiv, probabil că acesta este cel mai potrivit. Şi, din ce am văzut până acum, AHG sunt băieţii cei mai în măsură să facă o transformare pe cinste.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide