Audi R8 PPI Razor GTR

Autor: Cosmin Iordache 05 mai 2009 Tuning auto

PPI Auotomotive Design, un tuner nu foarte cunoscut, va prezenta la Salonul de la Essen PPI Razor GTR, un exponat care duce modelul Audi R8 pe noi culmi ale performanţei. Scopul acestui proiect este de a îmbunătăţi aerodinamica şi raportul putere pe greutate al supercarului din Ingolstadt. Astfel germanii de la PPI Automotive Design au reuşit să uşureze R8-ul de 250 kg şi să îi crească puterea la 580 CP.

Rezultatul pe stradă va fi o acceleraţie de 3,7 secunde până la 100 km/h şi o viteză maximă de 332 km/h. Asta înseamnă practic o îmbunătăţire a demarajului până la prima sută de kilometri de aproape o secundă şi o creştere a vitezei de top cu 31 de kilometri pe oră.

În afară de progresele tehnologice Razor GTR, după cum îi spune şi numele se prezintă cu un kit aerodinamic şi noi elemente de caroserie care îi oferă modelului un aspect foarte tăios. De asemenea, pentru a facilita apăsarea aerodinamică, Razor GTR primeşte un eleron gigant şi o suspensie hidraulică adjustabilă. Sistemul de frânare va fi unul de înaltă performanţă, care poate fi identificat prin etrierii portocalii. Portocaliul va fi prezent şi la interior sub forma cusătorilor şi accentelor de pe noua tapiţerie din piele Onyx Nubuck.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide