Avea Ariel Atom nevoie de cai putere in plus? Da!

Autor: Tudor Rus 06 aug. 2012 Tuning auto

Împătimiţii maşinilor rapide ştiu deja ce reprezintă Ariel Atom în materie de performanţe şi viteză. Atipica sportivă, care iese în evidenţă graţie scheletului exterior şi al şasiului lăsat la vedere, este capabilă să se bată de la egal la egal cu oricare supercar de milioane de euro.

Însă după pachetul de tuning primit, e foarte probabil să şi iasă învingătoare dintr-o posibilă confruntare. Acesta constă în instalarea a 2 turbocompresoare la care se adaugă modificări la blocul motor: pistoane cu înveliş de ceramică şi biele cu profil H. Astfel, motorul 2.0 Ecotec este acum capabil să producă o putere impresionantă, împărţită pe 3 nivele ce pot fi alese în timpul condusului: 450, 575 şi respectiv 700 CP.

Pentru a folosi la maxim puterea imensă dezvoltată de motorul modificat excesiv, tunerul a dotat Atom-ul cu un set de cauciucuri spate late de 27,5 cm, care îmbracă jantele de 17×9. Cu o greutate de doar 657 kg, Ariel Atom intră în categoria selectă a supercar-urilor cu un raport putere/greutate de 1 CP/kg.

PUTEŢI ADMIRA MONSTRUL CREAT DE DDMWORKS ACCESÂND GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide