Brabus transformă utilitara Mercedes-Benz Sprinter într-un birou de lux pe roţi

Autor: Adrian Mihălţianu 28 aug. 2014 Tuning auto

Un Mercedes-Benz Sprinter e bun la casa omului. Pe de-o parte, poate să transporte toată mobila din casă dacă vrei să te muţi. Pe de altă parte, poate fi transformat în vehiculul suprem de transport persoane. Şi, după cum ne arată cei de la Brabus, poate fi modificat într-un adevărat birou de lux ambulant.

Nemţii care şi-au făcut un obicei din a stoarce ultimii cai-putere disponibili din motoarele modelelor de serie Mercedes-Benz s-au gândit că ar fi bine dacă ar pune scaune din piele şi un televizor cu diagonala de 106 cm într-o maşină care, de cele mai multe ori, transportă colete.

Un pic de şampanie, tovarăşe Igor?

În total, Brabus Business Lounge (căci acesta e numele dat utilitarei Mercedes) are opt scaune dispuse pe patru rânduri. Fotoliile de pe ultimul rând sunt montate cu faţa înainte şi pot fi scoase dacă oamenii de afaceri care fac tranzacţii cu diamante au nevoie de mai mult spaţiu pentru bagajele pline cu bani gheaţă.

Aproape ca un compartiment dintr-un tren CFR

Pasagerii din spate sunt apăraţi de privirile curioşilor de afară cu geamuri fumurii şi opt perdele acţionate electric. De asemenea, există şi un sistem de climatizare îmbunătăţit, dezvoltat în colaborare cu specialistul german Eberspächer.

La exterior, Sprinterul a primit jante de 18 inci, un spoiler redesenat cu lumini de zi integrate şi o grilă a radiatorului care încorporează logoul Brabus.

Autobuz personal, nivelul 3000

Brabus Business Lounge va fi prezentat la Salonul Auto Moscova 2014 – acolo unde sigur se vor găsi câţiva potenţiali clienţi dornici să cutreiere Mama Rusie în lung şi în lat în căutarea celor mai profitabile câmpuri de petrol. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide