Brabus Ultimate 120 – cel mai rapid şi exclusivist smart din istorie

Autor: Dan Vache 08 mart. 2012 Tuning auto

Special pentru Geneva, Brabus a pregătit pe lângă tuningul propriu asupra versiunii electrice a lui fortwo şi cel mai rapid şi exclusivist model smart construit până acum. Bazat pe faceliftul destinat lui 2012, Ultimate 120 este o ediţie specială ce va fi produsă, logic în doar 120 de unităţi.

Motorul turbo de un litru, în trei cilindri a fost modificat mai mult ca niciodată şi acum produce 120 CP şi 160 Nm. Asta înseamnă că Ultimate 120, cu tot cu transmisia problematică poate atinge 100 km/h în 8.9 secunde şi poate rula cu 170 km/h, fiind limitat electronic la această valoare.

Preţul de pornire al acestei mici bestii este de 45.900 euro dar fiţi fără grijă. Pe lângă motorul foarte puternic pentru un fortwo primiţi o caroserie evazată, jante uriaşe de 18 inch, suspensie sport cu garda la sol reglabilă, un sistem de frânare ultra-performant cu discuri perforate, un sistem de evacuare furat de pe o maşină de curse, un interior care aminteşte pe alocuri de finisajele lui Maybach şi o caroserie tunată în spiritul clasic Brabus. Ultimate 120 este disponibil exclusiv pe caroserie de fortwo cabrio.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide