Chevrolet Camaro Bumblebee, transformat într-o limuzină

Autor: Iulian Dnistran 23 oct. 2012 Tuning auto

Transformarea oricărei maşini în limuzină a devenit un fel de modă în ultimul timp, iar motivul pentru acest fapt ar putea fi plăcerea petrecăreţilor de a ajunge la evenimentul dorit în timp ce atrag privirile celorlalţi participanţi la trafic.

Iar nimeni nu o să atragă mai multe priviri decât cei care merg la nuntă sau la balul bobocilor într-o limuzină Chevrolet Camaro Bumblebee cu uşi de tip fluture în spate şi uşi de tip lambo în faţă.

Maşina a fost creată de firma ShowTime limos, care are sediul în oraşul Perth din Australia, iar oficialii companiei spun, într-un clip de prezentare, că limuzina galbenă e perfectă pentru petrecerile de absolvire, zile de naştere sau „orice altă ocazie specială”.

Sub capotă, motorul V8 de 6,2 litri care produce 426 de cai-putere a rămas neatins de australieni. În schimb, interiorul, care e suficient de încăpător pentru nouă persoane, a primit o grămadă de elemente care aduc aminte de filmul  hollywoodian Transformers, precum tapiţeria banchetelor, geamul despărţitor şi un model al capului personajului care a dat naştere acestei creaţii: Bumblebee.

Celelalte limuzine din oferta companiei australiene sunt trei modele Chrysler 300C şi cinci exemplare ale SUV-ului Hummer H2, dintre care două vopsite în roz.

Video Chevrolet Camaro Bumblebee limuzină:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide