Chevy Camaro Audio Edition, de la Magnat

Autor: Tudor Rus 22 nov. 2012 Tuning auto

Cum în ultima vreme exemplele de tuning realizate pe Chevrolet Camaro se succed unele după altele, ajungem şi la creaţia celor de la Magnat, care împreună cu Audiovox au creat o ediţie specială pentru muscle car-ul american. Îmbrăcat cu noile „haine”, americanul va acţiona cu siguranţă ca un magnet pentru privirile trecătorilor, graţie combinaţiei de culori negru mat cu argintiu de pe caroserie.

Iar dacă asta nu va avea efect, jantele Oxigin de 22 de inci vopsite în negru şi albastru vor avea succes garantat. Tunerii s-au ocupat şi de performanţele maşinii, astfel că datorită unor modificări aduse motorului V8, puterea dezvoltată de acesta atinge acum cota de 445 CP şi un cuplu maxim de 596 Nm. În practică, aceste specificaţii de traduc printr-o viteză maximă de 274 km/h.

În ceea ce priveşte interiorul, muscle car-ul a primit un sistem de infotainment Audiovox cu navigaţie şi DVD player, ce poate fi conectat la un iPod sau iPhone. Cireaşa de pe tort o reprezintă sistemul audio Magnat de 4400 de waţi ce dispune de difuzoare pe toată suprafaţa habitaclului şi de un set de subwoof-ere în portbagaj.

CE MELODIE V-AR PLĂCEA SĂ AUZIŢI RĂSUNÂND DIN BOXELE ACESTUI CAMARO?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide