Cineva şi-a imaginat (deja) cum ar arăta noul Ford GT în culorile Gulf şi Martini

Autor: Iulian Dnistran 19 ian. 2015 Tuning auto

Câţiva pasionaţi de motorsport au transformat (deja) noul Ford GT într-un monstruleţ de circuit cu ajutorul minunatului program denumit Photoshop.

Sigur, americanii de la Ford au spus deja că noul GT reprezintă un fel de dovadă vie a implicării lor în sporturile cu motor, însă ştii cum e – unii au mai multă răbdare decât alţii, aşa că Jonisbal, Yasid Design şi CarWow au pus mouse-urile la treabă şi au aplicat culorile clasice Gulf Oil şi Martini Racing pe proaspătul GT.

Jonsibal a pus supercarul american pe o linie de pituri unde aşteaptă cuminţi şi alte exemplare colorate ale noului GT, în vreme ce Yasid Design a făcut un cadru ceva mai artistic, cu GT-ul Gulf plasat în interiorul unei curbe. În cele din urmă, cei de la CarWow au mers mai departe şi au aplicat culorile Martini pe coupe-ul plin de muşchi făcut de Ford.

În cazul în care ai uitat, îţi reamintesc că originalul Ford GT40 a câştigat de patru ori la rând cursa de 24 de ore de la Le Mans, între 1966 şi 1969, dominându-i pe cei de la Ferrari.

CarWow

Jonsibal

Yasid Design

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide