Conceptul Hyundai Veloster Velocity, pregătit pentru SEMA

Autor: Iulian Dnistran 18 oct. 2012 Tuning auto
Conceptul Hyundai Veloster Velocity, pregătit pentru SEMA

Conceptul Hyundai Veloster Turbo Velocity va fi prezentat publicului de la salonul de tuning SEMA din Las Vegas, Statele Unite ale Americii. Motorul standard al maşinii a avut parte de tratamentul celor de la Cosworth, care au schimbat pistoanele, turbocompresorul, intercooler-ul, galeria de admisie şi modulul electronic de control al motorului. Împreună cu un sistem de evacuare proiectat special pentru această maşină, motorul dezvoltă 400 de cai-putere şi 474 Nm.

Pe lângă noutăţile de sub capotă, centrul tehnologic Hyundai America a făcut şi alte îmbunătăţiri, astfel încât Velocity să nu dezamăgească atunci când va ajunge pe circuit.

În acest sens, suspensia a fost schimbată cu una potrivită pentru curse, iar frânele au acum discuri cu diametrul de 350 milimetri şi etriere cu patru pistonaşe. Mai mult, la exterior, maşina a primit un eleron imens în partea din spate şi un kit aerodinamic.

În interior, Hyundai Velocity a fost echipat cu un roll-bar, care ar trebui să protejeze pasagerii în cazul rostogolirii maşinii, şi un sistem care înregistrează date GPS şi video.

Salonul SEMA se va desfăşura în perioada 30 octombrie – 2 noiembrie 2012 în Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii.

Video Hyundai Veloster Turbo Velocity:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide