De ce să tunezi un Sprinter aşa? Pentru că merită! [VIDEO]

Autor: Iulian Dnistran 12 aug. 2014 Tuning auto

O dubă ca Mercedes-Benz Sprinter poate fi folosită atât pentru transportul de pasageri, cât şi pentru transportul de marfă. Dar aceste activităţi se fac, de cele mai multe ori, pe drumuri asfaltate, ceea ce înseamnă, teoretic, că trebuie să muţi oamenii sau marfa într-o maşină de teren atunci când dai de greu.

Sau nu, fiindcă islandezii, în nebunia lor, au reuşit să transforme un Sprinter de serie în ceea ce ar putea fi cea mai tare dubă din istorie. Uită-te la poze şi spune dacă nu e aşa. Sigur, roţile de 46 de inci s-ar putea să crească puţin consumul de combustibil pe asfalt, dar cui îi pasă?

Următoarea staţie: oriunde

Aşa cum probabil ţi-ai imaginat, Mercedes-Benz nu produce aşa ceva pe linia de asamblare pentru Sprinter. Modificările au fost făcute de islandezii de la Rally Palli, care sunt specializaţi crearea de maşinării pregătite pentru orice.

Citeşte şi: Mercedes-Benz Sprinter, transformat într-o dubă de lux

VIDEO:

Ce zici: ar fi bun un astfel de Sprinter pentru traficul din Bucureşti?

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide