Deşi nu pare, sub acest Defender făcut de Kahn Design se ascunde o maşină de familie

Autor: Iulian Dnistran 21 aug. 2015 Tuning auto

Se spune că o maşină de familie adevărată trebuie să aibă şapte locuri, dar noi credem că nu trebuie să te limitezi la monovolume şi SUV-uri care încep să trosnească din încheieturi când ies de pe asfalt.

De exemplu, nu te opreşte nimeni să alegi un Land Rover Defender modificat de Kahn Design. Sigur, s-ar putea să regreţi după primii 100 km că ai cumpărat o maşină care a fost gândită într-o vreme când expresia „navigaţie prin GPS” însemna să scoţi o hartă din torpedo şi să caşti ochii în patru direcţii, însă o să ai, totuşi, o namilă pe patru roţi cu şapte locuri, care o să te ducă unde vrei tu. Iar asta o să îi facă fericiţi pe copiii tăi, fiindcă vor putea vedea apusul de soare din vârful muntelui, iar cizmele lor vor fi curate.

În cazul în care ai uitat, Kahn Design e firma care a făcut Defenderul 6×6, însă aici doza de nebunia a fost redusă substanţial, fiind vorba doar de nişte modificări stilistice la interior şi câteva schimbări de bun simţ la interior. Mai exact, s-au montat jante de 16 inci cu design retro, o grămadă de bucăţi decorative din plastic (pe aripi şi grila radiatorului), iar la interior s-au pus scaune sport tapiţate cu piele decorată cu tartan, un volan îmbrăcat în piele, pedale din aluminiu şi multe alte detalii care ar trebui să îţi facă viaţa mai uşoară la volan.

Motorul diesel de 2,4 litri a rămas neatins, aşa că va trebui să te mulţumeşti cu 122 CP. După cum spuneam, o maşină de familie sub acoperire.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide