Dovada că tuningul pe maşini hibride poate fi reuşit: Prius by LB Performance

Autor: Oraan Mărculescu 08 nov. 2013 Tuning auto

Dacă ne uităm puţin prin creaţiile celor de la LB Performance, observăm cu uşurinţă că japonezilor le cam place să se ocupe de maşini cât mai potente şi mai sportive.

Pe care le ”umflă” în stil body-building cu diverse panouri de caroserie, le coboară (cam) mult suspensiile, în paralel dotând maşinile cu jante cât mai mari, iar în final creaţiile arată demne de ”Fast & Furious”.

Pare ciudat, dar LB Performance a aplicat un tratament similar şi în cazul celei mai cunoscute maşini eco de pe planetă: Toyota Prius. Care a primit noi spoilere, mult mai joase şi care contribuie din plin la imaginea de low-rider. În plus, folia cromată face maşina să arată aproape ca un OZN, dar şi să strălucească în lumina soarelui sau a reflectoarelor.

Singurul lucru care pare nelalocul lui este mesajul de pe laterale, preluat dintr-un cântec al lui John Lenon: ”Imagine all the people / Living life in peace” (”Imaginează-ţi toţi oamenii / Trăind în pace”). Vi se pare că acest Prius mai are ceva pacifist în el?…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide