Ford GTX-1 by Genaddi Design

Autor: Cosmin Iordache 07 ian. 2008 Tuning auto

Cifrele lui Ford GT, 550 cai şi peste 330 de kilometri la oră viteză maximă, sunt impresionante pentru public şi arhisuficiente pentru cei care îşi permit să plătească preţul. Dar acest lucru nu i-a oprit pe cei de la Gennadi Design să îşi pună la lucru imaginaţia pentru a friza perfecţiunea.

În primul rând, cei care s-au ocupat de personalizarea modelului au dat dovada de mult nonconformism, adoptând o culoare atipică pentru modelele americane, Valencia Orange, asortată cu dungi arginitii. Pentru ca efectul să fie complet, au optat pentru jante de 19" inchi pe faţă şi 20 pe spate, care introduc tema morilor de vânt olandeze.

Cei de la Gennadi Design se laudă că nu s-au limitat doar la partea vizuală, cum am fi tentaţi să credem din titulatură, şi au dus puterea motorului aproape de 700 de cai. Suspensiile ajustabile, scaunele Recaro şi interiorul tapetat cu piele întoarsă sunt alte detalii care justifcă apariţia X1-ului lângă legendara siglă GT.

Producţia va începe în August 2008 şi doar 600 vor fi oferite clienţilor, iar dacă deţineţi un Ford GT şi sunt nemulţumiţi de aspectul original, Genaddi Design sunt oamenii pe care să îi contactaţi, noi restul putem doar să privim şi să visăm.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide