Full carbon Lamborghini Aventador by Mansory

Autor: Dan Vache 18 iul. 2012 Tuning auto

Cea mai nouă creaţie a tunerului elveţian Mansory nu poate fi trecută cu vederea. Pentru începtut, toată caroseria modelului italian a fost aruncată, fiind înlocuită de una construită în întregime din fibră de carbon. Pe lângă asta, Mansory a mai adăugat praguri modificate şi un eleron, bineînţeles, tot din fibră de carbon.

Compania elveţiană a montat un set de jante ultra-uşoare din … , aţi ghicit, fibră de carbon. Acestea sunt încălţate cu anvelope Pirelli P Zero de dimensiunile 255/30 R20 pe faţă şi 345/25 R21 pe spate. Mansory nu a neglijat motorul V12 de 6,5 litri şi oferă o mărire a puterii de la 691 CP la 744 CP. Modelul italian ajunge acum de la 0 la 100 km/h în doar 2,8 secunde şi se opeşte doar atunci când acul vitezometrului indică valoarea de 355 km/h.

Pe lângă modificările de ordin tehnic şi de la exterior, clienţii pot alege dintr-o varietate de elemente din fibră de carbon şi piele pentru interior. Dacă modelul celor de la Mansory v-a cucerit şi aveţi suficienţi bani, va trebui să vă grăbiţi cu comanda, deoarece se vor fabrica doar şase exemplare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide