Hamann îşi face de cap: monstruosul TYCOON EVO KIT pentru BMW X6 M50d

Autor: Adrian Mihălţianu 11 mai 2014 Tuning auto

Dacă vrei vreodată să ai şoseaua cât mai liberă în faţa ta, suie-te într-un BMW X6. Vei remarca faptul că pe autostradă eşti văzut de la kilometri distanţă, iar oamenii se dau umili la o parte de pe banda a II-a (acolo unde le place multora să stea), nu de alta, dar s-au obişnuit deja să fie flashuiţi de la distanţă de către maniacii care conduc, de obicei, astfel de maşini.

Gura asta de aerisire e în stare să-ţi înghită maşina, aşa că dă-te, totuşi, la o parte. Din timp!

Dar nu e nevoie să dai din faruri (oricum, bănuiesc că nu eşti mârlan), dacă vrei să ai o şosea absolut liberă în faţa ta, apelează la acest kit optic de la Hamann, numit TYCOON EVO KIT. Cum maşina pe care e pus e un X6 M50d (ai testul nostru cu el sub linkul precedent), e şi normal ca absolut totul să fie dus la extrem.

O jantă din asta te costă un rinichi. Două, ambii rinichi. Cu ficatul rezolvi şi pentru celelalte două…

BMW X6 M50d e retuşat de către Hamann cu nişte faruri de zi cu LED, gurile de aer sunt supradimensionate, capota are nervuri mai pronunţate, iar spoilerul spate este şi el transformat într-un fel de coamă gotică (include un difuzor de aer din fibră de carbon, dacă nu aţi remarcat), un eleron care-ţi atrage atenţia şi roţi Hamann care te fac să plângi lângă ele.

Cam asta e tot ce vei vedea dintr-un X6 M50d cu pachet Hamann. 0-100 km/h în 5.3 secunde în standard…

Încă nu ştim dacă Hamann i-a oferit şi ceva modificări în bine la motor, dar credem deja că cei 381 de cai-putere şi mai ales cuplul maxim de 740 Nm sunt argumente suficiente pentru a visa un pic la această maşină. Măcar atunci când ai coşmaruri!

Via Bmwblog.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide