Hartge H50 V10

Autor: Alexandru Banu 07 dec. 2007 Tuning auto

După cum se ştie, Hartge este un fin specialist al maşinilor BMW, pe care le modifică discret şi cu stil. Astfel, BMW Seria 3 Coupe primeşte un kit exterior complet, ceea ce presupune un spoiler frontal modificat, garnisit cu grile împletite, dar şi praguri laterale profilate aerodinamic sau un mini-eleron pe portbagaj, fără a denatura linia elegantă a coupe-ului.

Cele două perechi ale evacuării din inox îl pun în gardă pe privitor, deoarece sub capotă regăsim un monstru: motorul V10 de pe M5 dezvoltă 550 CP şi un cuplu de 520 Nm, fiind cuplat la o cutie de viteze SMG cu 7 trepte. Pentru a putea struni această forţă, puntea spate a fost ranforsată, iar suspensiile sunt reglabile. Puterea este transmisă prin roţi de mari dimensiuni, cu un design specific Hartge: jantele de 20" sunt încălţate cu pneuri Continental de 245/30 ZR20 pe faţă, respectiv 295/25 ZR20 pe spate.

La interior predomină inserţiile de carbon şi inscipţiile Hartge, iar vitezometrul este gradat până la 300 km/h, pentru cei care vor să împingă maşina la extrem.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide