Hartmann modifică un Mercedes-Benz V-Class pentru că de ce nu l-ar modifica

Autor: Andrei Ştirbu 24 sept. 2015 Tuning auto

Bine ai revenit în universul Hartmann, acolo unde nimic nu este prea mare sau prea plictisitor pentru a fi un pic condimentat. Îţi mai aminteşti de Citanul modificat de nemţi? Sau de predecesorul lui V-Class, Vito? Sau de Sprinterul mare şi roşu? Da, Hartmann le-a luat pe fiecare în parte în atelierul său şi le-a dat o altă imagine. 

Iar acum i-a venit rândul lui V-Class să primească tratament preferenţial. Plecând de la un V250 BlueTEC, Hartmann a modificat dieselul I4 de 2,1 litri şi l-a dus până la 224 de cai-putere şi 505 Newtoni-metru – de la parametrii standard 190 CP şi 440 Nm. 

În termeni de performanţă – da, ştiu cât de stupid sună asta – V-Classul cu semnătură Hartmann accelerează acum 0-100 km/h în 9,1 secunde (10,6 dacă vorbim de versiunea 4MATIC) şi până la o viteză maximă de 199 de kilometri pe oră. 

Însă nu despre performanţă este vorba aici, ci mai degrabă despre atitudine. Kitul estetic se pretează de minune liniilor noului V-Class, iar jantele VEST-1 cu diametru de 19 inci completează imaginea de van rău. Te lăsăm pe tine să tragi concluziile, de fapt, după ce vizionezi galeria foto de mai sus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide