Încă ne gândim dacă ne-ar fi ruşine în aşa ceva pe stradă [GALERIE FOTO]

Autor: Alexandru Banu 07 apr. 2017 Tuning auto

India este una dintre pieţele auto foarte promiţătoare, mai ales în ce priveşte potenţialul clienţilor cu mulţi bani, care şi-ar permite cu uşurinţă Rolls Royce sau Bugatti.

Dar asta nu înseamnă că oamenii de rând nu pot visa la Bugatti Veyron, nu-i aşa? La asta s-au gândit şi cei de la firma de customizare SF Carz, care, probabil, au vrut să demonstreze că acele clişeuri cu ”nimic nu e imposibil” din filmele de Bollywood (şi nu numai…) sunt adevărate.

Prin urmare, au pornit de la un model Maruti Esteem şi au realizat o replică de Bugatti Veyron. Dacă ne gândim că Esteem e, de fapt, modelul Suzuki Swift de la începutul anilor ’90, ne putem gândi că rezultatul e o chestie cam horror.

Imaginile, însă, reuşesc să surprindă plăcut, arătându-ne o atenţie foarte mare la detalii şi încercarea de a găsi cele mai bune soluţii pentru transpunerea detaliilor unei adevărate bijuterii mecanice pe o maşină de dimensiuni mult mai mici.

Trecând peste unele elemente cromate care au legătură directă cu kitsch-ul, prima impresie este, într-adevăr, puternică, creatorii reuşind să capteze suficient din esenţa lui Veyron.

Rămâne la latitudinea voastră să judecaţi această replică indiană de Veyron, în comentariile de mai jos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide