Jeep Wrangler Unlimited, transformat într-un monstru scump

Autor: Adrian Mihălţianu 04 oct. 2013 Tuning auto

Responsabili pentru tratamentul suferit de Jeep Wrangler Ulimited se fac cei de la Starwood Motors, care au pregătit off-roaderul american ca pentru un scenariu apocaliptic. Şi l-au cotat la un preţ pe măsură: 109,888 de dolari.

Pentru aceşti bani însă, clienţii primesc o listă lungă de dotări pe care altminteri le-ar fi găsit cu greu în altă parte. Lista cu „bunătăţi” include un exterior realizat din Kevlar – material folosit la fabricarea vestelor anti-glonţ – şi un interior dotat cu scaune îmbrăcate în piele Ferrari F1 Daytona.

Costisitorul gigant se odihneşte pe un set de jante unicat de 22 de inci, încălţate în anvelope Nitto Mud Graper Extreme care fac echipă cu suspensiile off-road racing de la KING. Modelul a mai primit şi un sistem audio Kenwood, portiere şi plafon în stil safari, un suport masiv pentru roata de rezervă şi un roll-cage de la Poison Spyder.

Tunerii nu au specificat nimic despre performanţe, astfel că presupunem că propulsorul V6 de 3,6 l a rămas neatins, şi produce în continuare 285 CP şi un cuplu maxim de 353 Nm, cuplat la o cutie de viteze automată cu cinci trepte de viteză.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide