Merdad tunează noul Range Rover Evoque – iată cum arată Mer-Nazz

Autor: Mihăiţă Petrescu 19 mart. 2012 Tuning auto

Firma britanică Merdad Collection prezintă cu mândrie cel mai nou Range Rover Evoque tunat, intitulat Mer-Nazz. Evoque a primit un pachet sport mai masculin şi mult mai agresiv, dar tunerul s-a rezumat doar la kitul exterior, nemodificând nimic la partea tehnică.

Kitul exterior cuprinde în partea din faţă un spoiler de dimensiuni mai mari faţă de modelul original, dar şi mult mai agresivă, iar capota e supradimensionată. Pachetul cuprinde şi praguri laterale, iar pentru partea din spate, tunerul britanic a remodelat spoilerul, care a primit un difuzor considerabil, în timp ce noul sistem de evacuare beneficiază de tobe cu diametru foarte mare.

Range Rover Evoque by Merdad

Crossoverul de lux a fost vopsit în 2 nuanţe de culori, fapt ce evidenţiază şi mai mult alura sportivă a lui Mer-Nazz, mai ales prin capota neagră, care contrastează cu restul maşinii. Jantele de aluminu de 22 inch poartă semnătura Merdad, având un design special şi, pe lângă agresivitate, aduc în peisaj şi o notă de eleganţă.

Despre toată această agresivitate sporită a lui Mer-Nazz, Merdad Collection afirmă că arată bun gust, stil şi multă dorinţă. Însă rămâne la latitudinea voastră să decideţi dacă toate aceste elemente duc în final la un exerciţiu de stil reuşit sau Mer-Nazz este doar încă un Evoque încărcat cu multe plastice.

Mer-Nazz

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide