Novitec oferă mai multă putere pentru noul Fiat Panda

Autor: Iulian Dnistran 06 nov. 2012 Tuning auto

Pentru că Abarth, tunerul oficial al Fiat, nu a anunţat nici un pachet pentru noul Fiat Panda, germanii de la Novitec au pus osul la treabă şi au scos pe piaţă două kituri de tuning pentru noua compactă italiană.

Pe lângă câteva tuşe stilistice aplicate exteriorului, Novitec a creat şi două pachete de creştere a puterii, unul pentru propulsorul pe benzină de 0,9 litri TwinAir şi unul pentru dieselul de 1,3 litri MultiJet.

Astfel, după tratamentul Novitec, motorul pe benzină dezvoltă 99 de cai-putere, cu 14 mai mulţi decât varianta standard, ceea ce înseamnă că noul Panda accelerează de la zero până la 100 km/h în 10,1 secunde şi ajunge până la o viteză maximă de 188 km/h.

Motorul diesel MultiJet produce, cu ajutorul kitului Novitec, 91 de cai-putere, cu 16 mai mulţi decât varianta standard. În aceste condiţii, maşina accelerează de la zero până la 100 km/h în 11,9 secunde, iar viteza maximă este de 178 km/h.

Pentru a ajuta maşinuţa să facă faţă puterii suplimentare, Novitec oferă şi un kit de suspensie care coboară garda la sol cu 35 de milimetri. Cât despre tratamentul cosmetic, compacta italiană a primit o „fustă” pentru bara din faţă, un eleron pentru capota portbagajului şi un set de jante de 17 ţoli vopsite în negru mat şi îmbrăcate în anvelope sport cu talon mic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide