Oameni şi maşini: Lexus GS modificat de VIP-uri, pentru VIP-uri

Autor: ProMotor 13 aug. 2013 Tuning auto

Când spui Lexus, pe lângă clasica descriere „divizia premium de la Toyota” mai spui şi o marcă vândută în peste 70 de ţări cu modele ce fac concurenţă serioasă suratelor europene. Dar nu despre asta este vorba în continuare.

Dacă mergem în amănunt şi vorbim despre Lexus GS, protagonistul materialului realizat de cei de la StanceNation, lucruri interesante ies la iveală. Caroseria primei generaţii Lexus GS este creaţia casei de design italiene Italdesign Giugiaro, lucru care avea să influenţeze toate generaţiile următoare, inclusiv pe cea de-a treia.

Pentru că modelul Lexus GS modificat de cei de la Liberty VIP şi deţinut de Shibuya-san este un model din a treia generaţie, produsă între 2004 şi 2007 sub numele de cod intern S190, cu caroseria semnată de designerul Yasuhide Hosoda.

Dar să ne întoarcem la vedeta de care vă vorbeam mai devreme. Deja o maşină impunătoare şi elegantă în versiunea stock, modelul de faţă a primit o serie de modificări exterioare care nu fac decât să amplifice aerul de VIP al sedanului japonez. Vorbim despre vopseaua negru-mat, kitul kitul de caroserie OEM, jantele Work Gnosis de 20 de inci şi micile elemente decorative purpurii.

Trecând la particularităţi tehnice, maşina a primit un sistem de suspensie pneumatică AirRunner TC-5 ajustabilă digital, aşa că proprietarul poate rula „like a boss” pe străzile oraşului. Din păcate, nu se specifică modificări aduse motorului, însă ne putem delecta privirile cu imaginile din galeria foto de mai sus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide