Oameni şi maşini: TJ Lavin şi al său Ford Shoebox Deluxe

Autor: ProMotor 08 oct. 2013 Tuning auto

Faceţi cunoştinţă cu TJ Lavin, prezentator MTV şi BMX rider profesionist. Acum faceţi cunoştinţă cu maşina sa unicat, Ford Shoebox Deluxe din 1951.

Construită sub supravegherea lui Misha Munoz de la Divine 1 Customs din Las Vegas, maşina a făcut furori la ediţia SEMA de anul trecut. Găsit plin de rugină într-un hambar, modelul a necesitat multă muncă şi atenţie ca să ajungă să arate ca în prezent.

Ca tematică, TJ Lavin a ales elemente specifice unui bombardier din Al Doilea Război Mondial, însă detaliile precum vopseaua şi acoperişul tăiat au fost lăsate la latitudinea tunerilor de la Divine 1.

Pe lângă faptul că aproape atinge asfaltul cu „burta”, maşina nu este departe de aspectul unui avion. Doar aripile îi mai lipsesc, pentru că în rest modelul vintage a primit toate însemnele specifice unui avion din epoca respectivă: un număr de identificare pe „coadă”, un desen care să-i poarte noroc pilotului şi un set de mitraliere false integrate în grila frontală.

Tematica este continuată la interior, unde habitaclul adăposteşte cutii false cu muniţie, comutatoare similare celor din carlinga unui bombardier şi scaune cu tapiţerie din piele şi inserţii de aluminiu.

Mai mult, modelul a primit un bloc motor de dimensiuni mici de la Chevrolet, ce dezvoltă 325 CP. Pentru mai multe imagini, răsfoiţi galeria foto de mai sus.

Sursa: dubmagazine.com, divine1customs.com

Ce notă îi acordaţi creaţiei?

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide