Oameni şi maşini: Toyota Crown, regina japoneză care atinge asfaltul

Autor: Tudor Rus 18 mart. 2013 Tuning auto

Toyota Crown a devenit populară datorită faptului că deservea transportul membrilor de guvern şi că ulterior a devenit parte din flota poliţiei. Apoi companiile japoneze au folosit-o în interes de serviciu, iar apoi sedanul a devenit preferata taximetriştilor.

Însă pasionaţii au înţeles că maşina merită un destin mai bun decât un autocolant galben şi un semn pe care să scrie „TAXI”. Exact cum au descoperit cei de la Stance Nation. Şi pentru că vorbim de japonezi, ce loc mai bun există pentru o Toyota, dacă nu foarte aproape de şosea şi cu un apetit pentru devorat asfalt? Iar dacă luăm în considerare motorul V6 cu care niponii au echipat generaţia 2003-2008, putem spune că maşina are cu ce, chiar şi în varianta stock.

Cu un unghi de cădere al roţilor nebun, kit lăţit de caroserie şi trei evacuări finale, modelul S180 Toyota Crown din imagini nu are ce căuta pe drumuri cu gropi. Asta pentru că este foarte probabil ca maşina să muşte cu poftă din carosabil, la cel mai mic „crater” întâlnit în cale. 

Cum vi se pare postura maşinii? Cool sau exagerată?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide