Pentru cei care vor un Mercedes-Benz S-Class mai cool decât S 65 AMG

Autor: Oraan Mărculescu 28 ian. 2014 Tuning auto

Ceea ce se vede în aceste imagini nu e un S-Class nou tunat, ci precedenta generaţie (W221) care a primit kitul aerodinamic Black Edition V2 de la tunerul Prior Design.

Un kit care este format din accesorii realizate din Dura-Flex FRP (plastic ranforsat cu fibră de sticlă), material preferat datorită gradului înalt de calitate al finisării pe care îl permite. În plus, e şi foarte rezistent, iar procesul de vopsire e mult mai ieftin decât în cazul caroseriilor din metal.

După cum se poate observa, garda la sol a fost coborâtă (periculos de mult pentru drumurile din estul Europei…), iar bosajele roţilor lăţite serios pentru a permite montarea unor jante cu pneuri cât mai late.

Modificările sunt doar de natură estetică, tunerul lăsând la latitudinea proprietarului eventualele upgrade-uri ale performanţelor. Însă cel mai important lucru care le va atrage atenţia celor interesaţi de acest kit este preţul.

Pentru doar 6.900 de euro, precedentul S-Class poate arăta ca bestia din imagini (jantele nu sunt incluse în acest preţ). Dat fiind că un S-Class W221 second hand are acum preţuri chiar tentante pentru amatorii de asemenea limuzine de lux, propunerea celor de la Prior Design e de aşteptat să prindă. Mai ales la un anumit public.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide