Posesor de Supra face un Aventador să plângă, apoi ne învaţă o lecţie importantă [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 18 dec. 2014 Tuning auto
Posesor de Supra face un Aventador să plângă, apoi ne învaţă o lecţie importantă [VIDEO]

În ciuda faptului că în clipul de mai jos vei vedea circa 1.500 de cai-putere puşi la treabă, modul de prezentare al clipului – inspirat din jocurile anilor ’90 – este de-a dreptul delicios. O Toyota Supra MkIV se înscrie într-o „liniuţă” contra unui Lamborghini Aventador LP700-4. Desigur, în timp ce supercarul italian are toţi cei 700 de cai-putere de-acasă şi atât, Supra vine cu ceva putere indusă. „Ceva” însemnând aici vrep câteva sute de cai, până la 800. 

Lupta este câştigată de Supra, Lambo e trimis acasă, să fie familist, clasa iubitorilor de maşini tunate confirmă admirativ munca depusă de proprietarul japonezei pentru a-şi transforma Supra într-un balaur mâncător de rivali. 

Lucru de altfel adevărat, însă povestea acestei maşini, spusă chiar de proprietarul ei, conţine şi alte mesaje, în afară de presupusele strigăte proletare împotriva împopoţonaţilor cu maşini scumpe. Din nevoia de a avea mai multă putere şi din frica de a nu pierde nicio bătălie, Supra ajunsese să livreze şi 900 de cai-putere (şi chiar peste). Desigur, inevitabilul s-a întâmplat – şi-a luat bătaie de la un GT-R cu 1.000 de cai-putere şi, mai grav, a plecat de pe circuit cu maşina pe rampă. 

Concluzia lui? „Dorinţa constantă de a avea mai mult şi nemulţumirea faţă de ai sunt cele mai rapide căi către nefericire”. Având în vedere că acum, după reconstrucţie, Supra lui are „doar” 800 de cai-putere şi se întrece cu Lamborghini-uri, tragem şi noi o concluzie importantă: niciodată să nu te întrezi în totalitate în ce zice un împătimit al maşinilor. Fetelor, aţi auzit? Niciodată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide