Tratament cu fibră de carbon pentru noul Range Rover, de la Lumma Design

Autor: Dan Vache 25 apr. 2013 Tuning auto

Tunerul german Lumma Design a dezvoltat un pachet de tuning pentru noul Range Rover, care-l scoate şi mai mult in evidenţă. Aşadar, kit-ul exterior include un set de jante sport de 22 inchi, care pot fi vopsite in  argintiu sau negru şi un nou sistem de evacuare din oţel inoxidabil, prevăzut cu 4 terminaţii, disponibil atât pe versiunile pe benzină cât şi diesel.  

Chiar dacă noul SUV britanic a “slăbit” cu 420 kg faţă de modelul anterior, Lumma s-a gândit că nu ar strica să-i mai reducă din greutate. Aşa că a inlocuit mai multe componente de pe maşină cu unele mult mai uşoare, realizate din fibră de carbon. Iar ca exemplu, putem lua noua capotă a motorului, fiind cu 30% mai uşoară faţă de cea originală.

De asemenea, au fost inlocuite şi spoilerele faţă şi spate, carcasele oglinzilor exterioare şi bandourile laterale.

La cerere, Lumma mai poate monta şi o nouă grilă cu un design mai sportiv.  

In interior, modificările constau intr-o tapiţerie din piele de calitate superioară, pedalier din aluminiu şi preşuri din material textil, care vin ştanţate cu sigla tunerului german.   

Pe viitor, Lumma Design pregăteşte un kit de tuning mult mai agresiv pentru noul Range Rover, care se va numi CLR R şi pe care il puteţi vedea, momentan, ca un proiect virtual, in galeria foto.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide