Tunerul Piecha încearcă să înfrumuseţeze roadsterul Mercedes-Benz SL

Autor: Oraan Mărculescu 18 iun. 2014 Tuning auto

Marele roadster german Mercedes-Benz SL se apropie cu paşi repezi de facelift, dar, până atunci, tunerul Piecha, un specialist al modificărilor pe maşinile Mercedes-Benz, vine cu interpretarea proprie a unui ”machiaj”, oferit celor interesaţi sub denumirea Avalange GT-R.

Cine se mai gândeşte la iminentul facelift când îşi poate modifica aşa SL-ul?

Prima modificare pe care o observăm este redesenarea uşoară a calandrului frontal, care, împreună cu spoilerul regândit de o manieră mai agresivă, fac botul roadsterului SL să arate ceva mai echilibrat şi parcă îi conferă maşinii un aer sportiv-luxos mai pronunţat.

”Mean Machine” – nu arată chiar ca o maşină de Formula 1, dar exprimă multă agresivitate

În spate, însă, tunerul nu s-a ferit de exagerări, punând foarte bine în evidenţă evacuările trapezoidale printr-un difuzor complex, care aproape că minimizează rolul marelui eleron şi a fantelor interesante de sub stopuri.

Spoturile de sub maşină bat farurile cu LED noaptea! Garantat

Meniul este completat de praguri aerodinamice, având integrate spoturi, precum şi de un set de jante de 20 inci, încălţate cu pneuri late, de 255/30 R 20 în faţă, respectiv 305/25 R 20 în spate. În plus, se oferă şi posibilitatea reducerii cu încă 25 mm a distanţei la sol, printr-un nou set de amortizoare.

Nu vrem să supărăm pe nimeni, dar parcă pachetul Avalange GT-R arată mai bine şi decât SL 65 AMG

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide