Tuning controversat: Bentley Continental GT, modificat de Vilner

Autor: Adrian Mihălţianu 04 iun. 2013 Tuning auto

Tunerii de la Vilner Studio au fost contactaţi de un posesor al primei generaţii Continental GT care a cerut o îmbunătăţire a aspectului interior şi exterior, dar şi un upgrade al performanţelor.

Aşa s-a născut acest exemplu de tuning, destul de nereuşit spunem noi. De ce? Pentru că la exterior, kitul lăţit ales de tuneri vine cu un spoiler faţă extrem de neinspirat care împreună cu jantele cu spiţe reuşeşte să ştirbească din aspectul elegant al coupe-ului britanic. Mai mult, sportiva a primit un eleron, praguri laterale, patru evacuări finale şi oglinzi laterale din fibră de carbon.

La interior, Vilner Studio a redecorat întreg habitaclul, care a primit Alcantara şi piele în nuanţe de negru şi gri închis, plus cusături de culoare roşie. Mai mult bordul a primit motive decorative care imită penele unui corb probabil, judecând după aceeaşi culoare neagră folosită de tuner.

La capitolul performanţe, tunerul bulgar a mărit puterea motorului W12 de 6 l de la 552 CP la 650 CP, în vreme ce cuplul maxim a crescut şi el de la 650 Nm la 780 Nm. În practică, acestea înseamnă o viteză maximă mărită, de la 318 km/h la 325 km/h.

Mai sus aveţi la dispoziţie o galerie foto cu creaţia. Voi ce ziceţi, este sau nu reuşită?

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide