Tuning Days aprilie 2007

Autor: Andrei Nan 02 apr. 2007 Tuning auto

Pentru a demonstra că românul este mare cunoscător şi iubitor de automobile, din cei 5.000 mp mai mult de jumătate au fost ocupaţi de maşini individuale. Un lucru de apreciat a fost prezenţa câtorva importator şi dealeri din peisajul auto românesc: Mazda, Jaguar, Mercedes, Opel, Honda.

Fiecare dintre cei mai sus menţionaţi a adus ceea ce avea mai bun prin curte. Cei de la Opel s-au prezentat cu nou-venitul în familie Opel GT. O adevărată bijuterie pe patru roţi, făcând concurenţă multor maşini “tunate” din ograda salonului. Pe lângă acest model, cei de la Opel au mai adus şi varianta spotrivă OPC a lui Vectra. Honda a venit la salon cu versiunea dopată a roadsterului S 2000, care, în ciuda anilor, nu şi-a pierdut nimic din şarm şi look. Spaţiul destinat firmei Mercedes a fost destul de aglomerat, prezentându-şi aproape toate modelele din listă, de la A-Class până la CLK DTM. Noul MX-5 şi RX-8 au fost vedetele standului Mazda.

La capitolul car-audio, atmosfera de discotecă a fost întreţinută de produse ale firmelor de specialitate Alpine, Sony, Pioneer, Hertz sau Falcon.

Firmele de tuning profesionist nu puteau să lipsească de la o manifestare dedicată curentului, fiecare etalându-şi cele mai reuşite creaţii. În „colţul” rezervat celor de la MBM Tuning şi-au făcut remarcate prezenţa un Audi RS4 şi un Porsche 911 Turbo. Nici cei de la Anonymous Motorsport nu s-au lăsat mai prejos, vedetele lor fiind un Porsche Carrera şi un Nissan 350Z, dar şi un BMW E30 super modificat, cel puţin la capitolul motor. Dintre multitudinea de firme din domeniu mai menţionăm prezenţa Racing Nick, Pilot, RS Tuning.

Pe lângă toate acestea, nu puteau să lipsească spectacolele de îndemânare, de cerculeţe şi, evident, de burnout. Organizatorii au mai pus la cale şi competiţii de sunet db drag şi SQ.

Cei aproape 35.000 de vizitatori care au trecut porţile salonului în cele 4 zile au avut ocazia să admire pe lângă cele aproape 200 de maşini expuse şi destule exponate pe două picioare, blonde, roşcate sau brunete. Pe care le puteţi vedea aici.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide