Tuning de „adio” pentru VW Golf 6 GTI de la ABT

Autor: Iulian Dnistran 05 dec. 2012 Tuning auto

ABT Sportsline a creat un pachet de tuning denumit „Last Edition” pentru hot-hatch-ul german Volkswagen Golf 6 GTI. Germanii de la ABT au ales acest nume pentru kitul lor deoarece Golf 6 GTI va fi înlocuit în scurt timp de Golf 7 GTI, model care a fost deja prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2012 în septembrie.

Pachetul „Last Edition” aduce o serie de îmbunătăţiri tehnice, dar şi câteva modificări de ordin stilistic. Varianta de bază a kitului vine cu o reprogramare a unităţii electronice centrale a motorului, care ridică puterea de la 211 CP la 260 CP, în timp ce versiunea Stage II ridică puterea propulsorului de 2,0 litri până la 310 CP cu ajutorul unui turbocompresor nou.

Mai mult, cei de la ABT schimbă suspensia standard cu una nouă, care coboară garda la sol cu 25 de milimetri, iar modelul cu 310 CP primeşte şi un set de frâne noi cu discuri cu diametrul de 345 de milimetri.

La exterior a fost montat un kit aerodinamic care include un spoiler redesenat în partea din faţă, lumini de zi cu LED-uri, praguri laterale, un difuzor de aer în partea din spate, un eleron deasupra lunetei şi jante din aluminiu cu accente de culoare roşie.

Şi în interior, Golful GTI „Last Edition” primeşte câteva tuşe de culoare roşie pe volan şi pe bord.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide