Tuning exotic pentru Range Rover Sport, de la CDC Performance

Autor: ProMotor 01 oct. 2013 Tuning auto

A doua generaţie Range Rover Sport a debutat la începutul acestui an şi deşi oficialii englezi au descris-o drept „cel mai rapid şi cel mai agil Land Rover din istorie”, succesul de care s-a bucurat prima generaţie are ca mărturie numărul mare de modele existente încă pe şosele.

Aşa că în încercarea de a împăca şi capra şi varza, casa de tuning CDC Performance oferă pachetul de tuning Nighthawk, destinat să transforme complet modelele Sport din prima generaţie a SUV-ului britanic.

Aşadar, la exterior, pachetul Nighthawk oferă un kit lăţit de caroseriei, cu 28 de componente noi din fibră de carbon – inclusiv spoilere şi praguri laterale – plus un set de jante forjate din aliaj, de 23 de inci. Nu am menţionat culoarea ţipătoare care îmbracă exteriorul, din motive uşor de înţeles: este imposibil să treacă neobservată.

La interior, se remarcă volanul care primeşte o formă octogonală, asezonată cu multă fibră de carbon şi piele, în ton cu restul habitaclului.

În ceea ce priveşte performanţele, tunerii de la CDC Performance au dopat V8-ul de 5 litri, care acum produce 572 CP şi un cuplu maxim de 695 Nm. Limitarea electronică de viteză a fost dezactivată iar suspensia pneumatică este controlată de un modul electronic nou, fapt ce îi permite să coboare cu 70 mm.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide