Tuning pentru Men in Black: Mercedes-Benz CLS Black Bison by WALD

Autor: Oraan Mărculescu 05 dec. 2011 Tuning auto

Ce-i drept, după apariţia fabulosului Brabus Rocket 800 nu prea mai are rost să te uiţi la alt Mercedes-Benz CLS tunat. Însă cei de la WALD International nu sunt neapărat de acord, aşa încât au pregătit un kit special, denumit Black Bison, pentru cea de-a doua generaţie a coupe-ului în patru uşi.

WALD International ofera kitul Black Bison pentru orice versiune Mercedes-Benz CLS

Tunerii japonezi s-au concentrat doar pe partea exterioară a maşinii, kitul Black Bison fiind disponibil pentru orice versiune de motorizare a lui Mercedes-Benz CLS. Kitul presupune adaptarea unor noi spoilere în faţă şi în spate, realizate din fibră de carbon.

Cel din faţă are fante de aerisire mai mari şi cu un aspect mai puţin brutal decât la Brabus Rocket 800, în timp ce în spate avem parte de un difuzor mai bine evidenţiat. Evacuările sunt ovoidale, în stilul regăsit pe Lexus IS Black Bison, preparat tot de WALD, iar lateralele spoilerelor beneficiază şi ele de fante verticale.

Majoritatea elementelor kitului Black Bison pentru CLS sunt din fibră de carbon

Spatele maşinii mai impresionează prin eleronul masiv, alături de mini-eleronul de pe lunetă, ambele realizate tot din fibră de carbon. În lateral, se remarcă pragurile, dar şi aripile faţă mai late, ceea ce a permis adaptarea unor fante generoase în faţa portierelor. Jantele sunt negre şi sunt disponibile în dimensiuni de până la 21 inch.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide