White Wolf Edition – sau cum arată un Audi R8 tunat de specialistul Tommy Kaira

Autor: Oraan Mărculescu 12 feb. 2013 Tuning auto

Faceliftul lui Audi R8 a adus ca principală modificare un nou look pentru faruri, graţie tehnologiei LED. Dar asta nu este suficient pentru cei care vor un R8 cu adevărart personalizat.

Specialistul Tommy Kaira vrea să ne demonstreze că nu e nevoie de un facelift pentru ca să faci un Audi R8 normal să arate original. Aşa încât propune un pachet exterior bine pus la punct, mai ales la nivel de detaliu.

În faţă, spoilerul a primit în partea inferioară un ornament aerodinamic elaborat, care-i conferă maşinii un caracter racing pronunţat, asociat şi cu dungile negre care se continuă de pe laterale până la grila frontală.

Şi pragurile sunt bine evidenţiate, iar coborârea gardei la sol şi adoptarea unor noi jante de 20 inci duc la sporirea impresiei de sportivitate asociată cu eleganţa – mai ales că maşina de faţă, vopsită într-un alb perlat, nu poate lăsa pe nimeni indiferent.

În spate s-a optat pentru câteva accesorii aerodinamice bine evidenţiate, dar cireaşa de pe tort este înlocuirea evacuării standard cu una din titaniu, cu două perechi de ieşiri rotunde şi colorate în albastru.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide