Gama Harley Davidson 2009

Autor: Constantin Ciobanu 08 aug. 2008 Știri auto

Aşa de mult sadism poate exista la unii? Ba Harley Davidson a făcut chiar o tradiţie din a-şi prezenta gama pentru sezonul viitor cu aproape un an înainte. Una dintre marile noutăţi o reprezintă V-ROD Muscle, o motocicletă complet nouă, cu un design mult mai agresiv.

Urmează pe lista noutăţilor H-D Tri Glide Ultra Classic, un trike produs ca răspuns la solicitările pieţei. Urmează ca americanul să ceară un ATV Harley, ca mai apoi să solicite şi volan. Modelul este dezvoltat pe un şasiu special şi va fi disponibil doar prin reţeaua de dealeri Harley Davidson din America.

Preţul va intimida puţin, peste Ocean cel recomandat de producător fiind de 29.999 USD. Modelul este acţionat de un propulsor Twin Cam de 1.687 cmc, care dezvoltă un cuplu motor de 136 Nm. Opţional, poate fi comandat un marşarier electric, care ridică nota de plată cu 1.195 USD.

Transmisia finală se realizează tot prin curea. Cruise control-ul vine în echiparea de serie pentru Harley Davidson Tri Glide Ultra Classic.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide