Yamaha MT-0S

Autor: Paul Marinescu 10 sept. 2007 Știri auto

Impresionantul roadster Yamaha a primit un kit de carenaj care va permite pilotului să ajungă şi să rămână la viteza de top chiar dacă nu are ceafa unui culturist. Acum mai bine de un an, apărea pe scenele saloanelor internaţionale de profil conceptul Yamaha MT-0S, o evoluţie sportivă a monster-roadsterului nipon de aproape 1,7 litri. Conceptul beneficia de un carenaj sumar care să nu ştirbească imaginea spartană a lui MT-01 dar şi de suspensii upgradate sau elemente din aluminiu anodizat, tobe sport de mari dimensiuni şi far cu LED-uri.

Conceptul aşa cum a fost prezentat nu prea are multe şanse de a ajunge în showroomuri fiind mult prea costisitor pentru a purta sigla unui producător de masă cum este Yamaha. Publicul a apreciat însă avantajele unui carenaj, fie el unul sumar, şi producătorul nipon (mai exact importatorii europeni) a percutatat imediat. Ca urmare a fost dezvoltat şi acum este disponibil un kit aerodinamic pentru spartanul MT-01.

Kitul conţine un carenaj frontal care îmbracă farul original, un parbriz fumuriu, oglinzi montate pe carenă şi deflectoare de aer pentru a înlocui capacele originale ale filtrului de aer. De asemenea sunt incluse şi toate fitingurile necesare montării kitului fără modificări asupra cadrului sau a altor elemente originale. Pentru a permite o poziţie coborâtă sub parbriz, se poate folosi un montant de ghidon mai scurt, deasemenea inclus în kit.

Cu acest kit Yamaha MT-0S se transformă din roadster într-un cafe-racer veritabil în stilul motocicletelor de stradă din anii de glorie ai motociclismului european.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide