Primele maşini Ford Puma ies de pe linia de producţie din Craiova – VIDEO

Autor: Marius Vișan 08 oct. 2019 Știri auto
Primele maşini Ford Puma ies de pe linia de producţie din Craiova – VIDEO

Ford România anunţă pe pagina de Facebook că astăzi, 8 octombrie, primele maşini aparţinând modelului Ford Puma vor ieşi de pe linia de producţie a uzinei din Craiova.

„8 octombrie, o zi specială pentru noi toţi. Primele maşini #FordPuma ies de pe linia de producţie” a fost mesajul postat pe pagina de socializare.

VIDEO

Ford Puma va fi cel de-al doilea automobil pe care americanii îl vor produce la Craiova. Eficienţa şi performanţele noului Ford Puma vor fi optimizate cu ajutorul avansatei tehnologii Ford EcoBoost Hybrid de 48 de volţi, astfel încât motorul EcoBoost de 1,0 litri va ajunge să dezvolte 155 CP datorită sistemului hibrid ce permite montarea unei turbine mai mari şi eliminarea turbo-lagului prin sistemul electric.

Puma va intra în vânzare la finalul acestui an, în luna decembrie, şi va fi produs la uzina Ford din Craiova în urma unei investiţii începute în anul 2008 şi care astăzi totalizează aproape 1.5 miliarde de euro.

Preţul în România pentru Ford Puma

Pentru ţara noastră Ford va anunţa preţurile în această toamnă, acestea fiind aşteptate să pornească de undeva între 17.000 – 18.000 de euro, pentru veriunea cu motor pe beniznă de 1.0 litri. 

Preţul în Anglia

Ford a anunţat preţurile pentru noul Puma pe mai multe pieţe europene, inclusiv în Marea Britanie, unde crossover-ul subcompact are un preţ de start de la 20.845 de lire sterline (aproximativ 23.508 de euro). Acest lucru îl face mai scump cu 2.995 lire sterline decât baza EcoSport.

Preţul corespunde nivelului de intrare Ford Puma Titanium, care oferă o specificaţie mai mult decât decentă. Include jante din aliaj de 17 inch, spaţiu de încărcare extins, parbriz încălzit, cruise control, senzori pentru păstrarea benzii, avertizare de părăsirea benzii de circulaţie, senzori de parcare spate, sistem Ford Sync 3 cu un ecran tactil de 8 inci compatibil cu Apple CarPlay şi Android Auto, precum şi încărcare wireless.

Citeşte şi 

Ameninţările s-au concretizat. Ce s-a întâmplat cu agentul care a filmat fostul consilier PSD în timp ce înjura poliţiştii – FOTO-VIDEO

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania – VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide