Audi A6 facelift – Informaţiile oficiale

Autor: Silviu Draganescu 28 aug. 2008 Știri auto

Stopuri inspirate de A4În termeni stilistici, schimbările de la exterior se încadrează în categoria unui facelift minor, cu un spoiler faţă uşor modificat, noi proiectoare de ceaţă şi blocuri optice revizuite şi în faţă şi în spate şi care acum seamănă mai mult cu cele de la Audi A4. În interior există un nou sistem de comandă MMI cu un ecran de 7 inch iar în ceea ce priveşte partea tehnică trenul de rulare a fost modificat prin reducerea gărzii la sol şi intervenţia asupra amortizoarelor.

Si versiunea Avant are faceliftSub capotă principala modificare e adăugarea motorului V6 de 3.0 litri supraalimentat, de 290 CP. Cu un cuplu maxim de 420 Nm, disponibil între 2500 şi 4850 rpm şi cuplat la o transmisie integrală Quattro cu o cutie de viteze tiptronic, motorul accelerează modelul sedan până la 100 de km/h în 5,9 secunde şi are o viteză maximă limitată la 250 de km/h. Performanţe foarte bune, dar şi consumul mediu declara de 9,5 litri la fiecare sută de km este semnificativ.

Lansarea oficială va avea loc la Salonul Auto de la Paris, urmând ca vânzările să demareze deja din octombrie în Europa, pentru ca doritorii din SUA să aştepte până la începutul anului viitor.

VEZI ALTE ARTICOLE CU AUDI A6
Audi A6 facelift – poze spion
Audi A6 – noua generaţie din aluminiu?

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide