Propunerea unui designer mondial e foarte aproape de original. Dacă ar exista unul [FOTO]

Autor: Cosmin Iordache 11 mart. 2010 Știri auto

După primul SUV, o mişcare logică ar fi şi primul pick-up de dimensiuni mai mari, adică Dacia Duster Pick Up, sau cel puţin aşa ne sugerează un designer malaezian.

Notorietatea lui Dacia Duster a ajuns până în Malaiezia şi Theophilus Chin un foarte activ şi talentat designer din această ţară ne arată următoarea versiunea care ar putea fi derivată din Dacia Duster, caroseria Pick Up. Este o propunere interesantă care ar putea avea sens economic, fiind mai masiv şi mai versatil, datorită tracţiunii integrale decât Dacia Logan Pick Up.

Purtând în minte imaginea utilitarei mai sus amintite, asiaticul a combinat partea frontală a lui Duster cu bena Pick Up-ului existent deja şi a ieşit un model care arată aproape firesc. Trebuie însă luat în calcul că motorizările lui Duster nu sunt deloc printre cele mai potente, deci nu vă imaginaţi un heavy duty truck.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide