Dacia Logan S2000 – stop planuri?

Autor: Silviu Draganescu 26 feb. 2008 Știri auto

Dacia Logan S2000 - stop planuri?Apărute prima oară acum mai bine de doi ani, secvenţele video cu Simon Jean-Jospeh pilotând o Dacia Logan S2000 au stârnit interesul a numeroşi pasionaţi, care vedeau un viitor glorios pentru marca naţională.

Din păcate, anii au trecut, iar modelul a refuzat să-şi facă apariţia publică. Surse din interiorul Dacia au declarat pentru promotor.ro, cu ocazia lansării naţionale Dacia Logan Pick-Up, că dezvoltarea modelului S2000 a fost oprită din motive de reducere a costurilor.

Dacia Logan S2000 - stop planuri?Persoana de decizie în acest caz a fost chiar Carlos Ghosn, celebru pentru porecla de Cost-Killer, ce doreşte să-şi îndrepte toate eforturile de promovare în motorsport într-o singură direcţie: Formula 1. Se pare ca brazilianul, lăudat de foarte multe ori pentru aptitudinile manageriale, nu priveşte cu ochi buni implicarea în raliuri a mărcii noastre naţionale, pesemne datorită succesului foarte mare de care se bucură în vânzări şi a imaginii low-cost, lucruri care nu ar justifica promovarea în motorsport.

Chiar dacă întregul proiect se află într-o fază destul de avansată de dezvoltare, acesta a fost oprit, nefiind totuşi exclus ca în viitor să fie readus la viaţă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide