Logan personalizat de Mahindra

Autor: Andrei Ştirbu 21 mai 2008 Știri auto

Mahindra Logan - spateIndienii de la Mahindra cei care comercializează modelul Renault Logan pe pieţele din India au reperat potenţialul "sportiv" al acestuia şi au demarat un amplu proces de personalizare. Prepararea Loganului se desfăşoară la nivel estetic, prin montarea unui kit bicolor, a jantelor de aliaj în două tonalităţi, cam subdimensionate totuşi, şi a nelipsitului eleron. Capotă şi montanţii sunt de asemenea vopsiţi într-o culoare distinctă, pentru a şterge şi ultima urmă de discreţie pe care modelul ar putea să o revendice.

Vorbind despre exterior, sunt disponibile patru combinaţii de culori: Roşu aprins, Alb Sportiv, Verde Crud, Albastru Electric, toate la fel de ţipătoare ca celebrele autobuze indiene. Ne întrebăm ce s-a întâmplat cu portocaliul, în care este portretizat modelul din imaginile actuale,fiind omis de pe lista afişată de indieni.

Mahindra Logan - interior Interiorul vine la fel de personalizat, însă cu ceva îngăduinţă, combinaţia de bej cu gri închis este chiar ingurgitabilă pentru privitori. De asemenea, pielea îşi face loc pe ici pe colo în cabină şi există anumite elemente asortate la exterior. Pentru că personalizarea nu înseamnă nimic fără ambianţa sonoră, Mahindra oferă ş o unitate audio cu MP3 Player şi conectivitate prin USB, pentru cele mai tari ritmuri banghra.

Indienii sunt atât de mulţi de ce au realizat încăt pe siteul programului folosesc adjective ca încântător şi exclusivist şi pomenesc de captarea tuturor privirilor. Nu vrem să le stricăm dispoziţia, dar în România există o mulţime de astfel de modele personalizate de "casele de tuning" din Vitan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide