Misterul dezvelit: StudentRoadster!

Autor: Oraan Mărculescu 12 mai 2008 Știri auto

UPDATE:

StudentRoadster - identitatea confirmatăAm descoperit identitatea roadsterului neidentificat! Este vorba despre proiectul unor studenţi sloveni, care au creat de la zero structura maşinii, pentru componentele mecanice apelându-se la un model Peugeot 407, "donator" provenit de la Peugeot Slovenia.

Proiectul a demarat în 2000, iar maşina (de fapt, structura acesteia) a fost prezentată pentru prima oară la o expoziţie auto din Slovenia, în 2007. Acum, maşina a primit şi o caroserie din fibră de sticlă, realizată de aceiaşi studenţi. Maşina este cunoscută deocamdată sub apelativul StudentRoadster şi chiar a fost testată pe circuit.

Ne întrebăm dacă există vreun constructor interesat de acest proiect – poate chiar Peugeot, care ar putea construi modelul într-o serie redusă sub marca PGO?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nu este o ghicitoare pur şi simplu, ci o întrebare cât se poate de serioasă. Asta deoarece nu există suficiente elemente pentru o identificare sigură – poate fi viitorul Ferrari Dino roadster, dar la fel de bine şi noul MG TF… Singura informaţie concretă este că pozele provin din Slovenia – vă ajută?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide