Top 10 maşini second hand pe Autopro.ro

Autor: Autopro.ro 25 sept. 2008 Dosar & Analize

Lamborghni ReventonLamborghini Reventon – 1.624.350 euro

Este unul dintre cele mai râvnite supercaruri create vreodată. În lume există doar 20 de norocoşi care o au în garaj, tu poţi fi unul dintre ei. Lamborghini Reventon este de vânzare doar pe Autopro.ro, cel mai nou târg online din România.

Preţul este prohibitiv, dar 650 CP, aspectul extraterestru şi posibilitatea de a face parte din exclusivistul club Lamborghini ca membru de vază parcă îl fac să merite. Modelul poate fi livrat în termen de 15 zile, singura condiţie este ca în cont să ai mai bine de jumătate de milion, plus TVA-ul aferent.

 

Maybach 62SMaybach 62S – 592.620 euro

Automobilul favorit al finanţatorilor români din fotbal, limuzina Maybach, poate fi, de asemenea, cumpărat de pe Autopro.ro. Ba chiar versiunea pusă spre vânzare este Maybach 62S, vârful de gamă şi cea mai sportivă limuzină germană. Pentru mai bine de jumătate de euro veţi primi echivalentul unei reşedinţe regale pe patru roţi şi totodată un mijloc de transport foarte rapid. Cei 612 CP propulsează somptuoasa limuzină până la 100 km/h în doar 5,2 secunde.

 

Rolls-Royce Phantom Drophead CoupeRolls Royce Phantom Drophead – 473.620 euro

Cel mai elegant cabirolet din lume poate fi de asemenea achiziţionat în România şi nu trebuie să ai sânge regal ci doar să îţi permiţi şi să intri pe Autopro.ro. Finisat în două nuanţe, negru cu argintiu şi propulsat de 460 CP, Rolls Royce Drophead atrage atenţia instantaneu şi este o declaraţie evidentă a gusturilor sofisticate ale proprietarului.

Este modelul preferat al celor de viţă nobilă. Impozant şi elegant în acelaşi timp, acest model se bucură de un succes deosebit în păturile înalte, în primul an comercializându-se 253 de exemplare.

Bentley Continental GTC 226.100 euro

Un alt cabriolet britanic de prestigiu care îşi aşteaptă un cumpărător este Bentley Continental GTC. Mai puţin impozant, dar şi mai ieftin, decât Drophead şi vopsit în culoarea momentului: alb, acest cabriolet reprezintă alegerea ideală pentru cei care vor un automobil estival, sportiv şi elegant în acelaşi timp.

Versiunea cabrio este cea mai recent introdusă în familia Continental şi a doua din istoria mărcii după celebra Azure. Deci cei 226.100 euro vor cumpăra nu doar un model la modă, ci şi un viitor clasic.

Ferrari F430 SpyderFerrari F430 Spyder – 182.000 euro

Din Top 10 cele mai scumpe automobile vândute pe Autopro.ro nu putea lipsi un model Ferrari. Acesta este un superb F430 Spyder, în tradiţionalul roşu Ferrari. Modelul îşi aşteaptă un posesor care ştie ce înseamnă istoria Scuderiei, dar caută un model generos cu senzaţiile în aer liber, garantate de cei 490 CP.

 

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide