Dacia la Paris 2008 – Dacia Logan MCV facelift în premieră

Autor: Oraan Mărculescu 02 oct. 2008 Opinii

Nimic nou pentru cititorii Promotor.roScurta conferință de presă de la standul Dacia la Paris 2008 nu ne-a conferit surprize majore, după cum am fi vrut la acest mare salon. În premieră mondială a fost dezvăluit publicului Dacia Logan MCV facelift, care a fost deja surprins în imagini spion pe șoselele românești. Pe lângă un aspect îmbunătățit, modelul a primit sistemul AFU, de asistență la frânare, iar prețul de bază a rămas același.

Altă noutate a fost introducerea motorizării diesel 1,5 dCi pe modelele Dacia Logan facelift și Dacia Sandero, care, cu numai 120 g/km, devine una dintre cele mai tentante mașini din punct de vedere al taxelor, cel puțin pe piața franceză. Piață unde Dacia este în continuă expansiune, ajungând deja la o cotă de 2%.

În standul Dacia a mai putut fi admirat modelul Dacia Logan eco2, mașină care a participat cu succes la cursa Michelin Bibendum de anul trecut, unde s-a clasat pe poziția a doua, având emisii de 71 g/km.

Cam atât din partea Dacia la Paris 2008. Așteptăm cu foarte mare interes apariția modelului Dacia SUV și, de ce nu, a unor concepte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide