Manifestaţie împotriva taxei auto?

Autor: Oraan Mărculescu 08 dec. 2008 Opinii
Manifestaţie împotriva taxei auto?

Analiza modificărilor pe care le va aduce triplarea taxei auto a avut un ecou destul de mare printre cititorii promotor.ro în acest weekend. Dacă aveţi răbdare să parcurgeţi cele peste 20 de pagini de comentarii, veţi observa că, pe lângă destule comentarii agresive, sunt foarte multe comentarii pertinente, care aduc idei interesante pentru guvernanţi. Care nu ştiu dacă vor fi luate în considerare de către aceştia.

VEZI AICI MESAJUL USERILOR!

Mesajul userilor pe messenger: "sambata 13 decembrie , ora 10 ,piata victoriei, se anunta mare manifestatie impotriva taxei auto , impotriva hotilor care ne obliga la credite pt a ne cumpara masini noi vandute de ei. stam si ne uitam cum ne fura legal !!! prezenta ta demonstreaza ca i ti pasa de banii tai."

Eu unul sunt curios dacă data de 13 decembrie va fi importantă pentru guvernanţii noştri. Cărora le cer scuze anticipat dacă vor să mă acuze de instigare. Pe mine şi pe cine ştie câţi alţi români.

Rămân la convingerea că este necesară limitarea invaziei de maşini second hand şi că vânzările de maşini noi este de preferat să crească pentru ca economia să meargă mai bine, dar guvernul trebuie să vină cu soluţii mai eficiente decât această triplare a taxei auto. Soluţii pe care nu puţini useri le expun în comentariile lor, pe promotor.ro sau pe ştirileprotv.ro.

TU CE VEI FACE ÎN 13 DECEMBRIE?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide