Chrysler Sebring Convertible

Autor: Andrei Nan 29 nov. 2006 Prezentări

Un design elegant, performanţe excelente combinate cu eficienţa consumului de carburant, un spaţiu interior generos şi confortabil ce poate adăposti patru adulţi şi un porbagaj cu suficient spaţiu chiar şi atunci când acoperişul este coborât.

Partea frontală a noului Sebring Convertible a fost insirată de concept car-ul Airfly prezentat în 2003 cu ocazoa Salonului Auto de la Frankfurt . Desig-ul general al părţii frontale dă impresia de robusteţe datorită faptului ca au fost folosite o serie de elemente de identitate specifice mărcii Chrysler cum ar fi forma blocurilor optice. Grila radiatorului de dimensiuni mari, cromată pentru nivelul superior de echipare Limited, este principalul “vinovat” pentru aerul de masivitate pe care îl inspiră noul model Sebring. Pentru a sublinia acest aspect al automobilului, design-eri au crea o imagine inedită a capotei prin inserarea mai multor striaţii verticale paralele.

Noul Chrysler Sebring Convertible oferă trei tipuri de acoperiş retractabil: din vinil, material textil şi, în premieră, un hard-top vopsit în culoarea caroseriei ce poate fi decapotat la apăsarea unui buton.

Interiorul oferă celor patru pasageri un spaţiu generos, mai mare decît al modelului precedent. Mărirea habitaclului o fost posibilă datorită creşteri ampatamentului cu 7,4 centimetri, a înăţimii cu aproape 9 centimetri, dar şi a lăţimi cu aproximativ 5 centimetri. Aceste dimensiuni sunt strit legate de specificaţiile americane, cele europene nu au fost comunicate cu ocazia salonului. Pentru a-şi răsfăţa şi mai mult pasagerii, interiorului este garnisit cu elemente cromate care inpiră rafinament şi eleganţă. Sportivitatea acestui model este dată de forma rotundă a ceasurilor de bord.

Modelele care vor fi piaţa americană vor fi propulsate de trei motorizări pe benzină. Un motor de 2,4 litri cu patru pistoane în linie a cărui putere este de 170 CP. Cea de-a doua varinată de motorizare disponibilă este un V6 de 2,7 litri a cărui putere este de 189 CP. Varianta de top este de 3,5 litri V6 care dezvoltă 235 CP. Pentru piaţa europeană vor fi disponibile şi motorizări diesel.

Noul Sebring Convertible va fi disponibil la dealerii din SUA, începând cu al doilea trimestru al anului 2007, şi pe restul pieţelor mondiale din a doua jumătate a anului viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide