Mercedes M Class facelift

Autor: Cosmin Iordache 13 mart. 2008 Prezentări

Mercedes M Class faceliftDin 2005, anul de debut al generaţie secunde Mercedes M Class, şi până în prezent, cifrele de vânzări arată că SUV-ul german a fost comercializat în 300.000 de exemplare, devenind astfel unul din cele mai vândute vehicule din tagma automobilelor cu valenţe off-road. Pentru a menţine succesul modelului la parametrii optimi, constructorul din Stuttgart a revizuit anumite elemente de design exterior şi interior şi a reglat sensibil motorizările.

Partea frontală este îndeajuns diferenţiată ca să îţi dai seama că priveşti un Mercedes M Class care are ceva în plus
, faţă de cele pe care le-ai văzut până acum pe şosea. Pentru a obţine acest efect, SUV-ul german are parte de o redesenare substanţială a spoilerului anterior, a grilei şi a farurilor. Prizele sunt mai ample şi pun în evidenţă grila mai generoasă, iar farurile au o muchie inferioară frântă pentru a se alinia la noile tendinţe de design.

Mercedes M Class faceliftÎn partea posterioară se remarcă lâmpile uşor redesenate cu o tentă fumurie ceva mai accentuată şi inserţiile reflectorizante din bara spate. Ca opţional, se pot comanda stopuri cu LED-uri şi evacuări cromate rectangulare. Tot de pe lista de opţionale se pot alege jante cu dimensiuni cuprinse între 17 şi 20 de inchi de aliaj uşor. Interiorul are parte de finisaje noi de piele în două nuanţe. Un alt detaliu schimbat este volanul cu un profil mai zvelt în patru spiţe.

Mercedes M Class faceliftSub capotă nu au apărut modificări în ceea ce priveşte cilindreea şi puterea propulsoarelor oferite, dar Mercedes se laudă că M Class va fi, de acum, mai puţin "însetat", reuşind să reducă consumul cu 0,4 litri la 100 km.

Nici varianta performantă AMG, nu a scăpat de faceliftul de primăvară, designerii creionând noi detalii care să îl diferenţieze de versiunea neîmprospătată. Bări noi cu inserţii cromate pe laturile inferioare, plus grila cromată fumurie sunt noutăţile stilistice propuse de Mercedes, împreună cu jante noi de 20 de inchi, sau uriaşele de 21 inchi în 5 spiţe.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide