Noua generaţie Citroen C3 – primele imagini

Autor: Dan Vache 02 oct. 2008 Prezentări

Vedeta lui Citroen de la Salonul Auto de la Paris va fi noul C3 Picasso, care va fi lansat alături de alte două concepte: un GT şi un crossover. Însă la mare distanţă de Paris, undeva în pustietate spionii au surprins un alt model care va fi lansat în viitor şi care va reprezenta viitoarea generaţie a actualului C3.

Citroen C3 - imagine virtualăModelul cu 5 uşi nu lasă însă niun detaliu să poată fi observat prin cagula pe care o poartă. În schimb versiunea mai mică, cea cu 3 uşi, a reprezentat deja obiectul imaginaţiei unor fani care au oferit o primă viziune asupra acesteia, după cum puteţi vedea în imaginile virtuale. Dacă versiunea cu 5 uşi va fi mai robustă cea cu 3 uşi va fi mai mică şi mai iubitoare de soare.

Micuţa citadină este foarte posibil să fie construită pe platforma lui Peugeot 207, fapt care i-ar spori manevrabilitatea. Vârful viitoarei game Citroen C3 va dezvolta nu mai puţin de 175 CP. Viitoarea generaţie a lui Citroen C3, care ar putea fi lansată spre sfârşitul acestui an, este gata de a rivaliza modele precum Alfa MiTo. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide