Renault Clio facelift – informaţii oficiale

Autor: Cosmin Iordache 24 apr. 2009 Prezentări

24.04.2009: UPDATE FOTO

Noi imagini cu familia Renault Clio facelift, lansat la Salonul Auto Geneva 2009 – vezi galeria multimedia. Nu uitaţi să verificaţi şi comunicatul de presă oficial de pe următoarea pagină.

05.02.2000:

Renault Clio facelift - spateAşa cum am vazut şi în primele imaginii spion, Renault Clio facelift se prezintă restilizat în genul fratelui mai mare Renault Megane. Împrospătarea acestui model constă în redesenarea farurilor şi a grilei frontale, pentru a se alinia la aceeaşi identitate a noilor produse Renault. De asemenea, lămpile spate au un design mai fluid şi spoilerele se prezintă cu o linie mai sportivă. În interior există noi finisaje şi modelul se prezintă cu un nou sistem de navigaţie, Carminat TomTom integrat în consola centrală, pentru modelele din vârful gamei.

Renault Clio GT, cel ilustrat în imagini, este noul nivel de echipare introdus în gama hatchback-ului francez. Acesta se prezintă într-o singură culoare, Malta Blue şi are un design mai agresiv cu o gril închisă la culoare şi praguri şi spoilere mai proeminente. De asemenea, evacuarea dublă şi eleropnul subtil sunt caracteristici ale acestui model. Interiorul se remarcă prin pedalier de aluminiu, scaune cu un suport lateral îmbunătăţit, plus siglele GT pe scaune.


 

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide