Skoda Octavia RS şi Scout facelift

Autor: Cosmin Iordache 22 mai 2009 Prezentări

Skoda Octavia RS faceliftGama Skoda Octavia beneficiază de acum de un facelift unanim, versiunile Skoda Octavia RS şi Scout trecând prin procesul de schimbare la faţă, propagat întâi pe varianta de bază. Modelul Skoda Octavia RS primeşte pe lângă modificărilie stilistce specifice faceliftului două noi inovaţii: proiectoare adaptive şi poziţii cu LED-uri, fiind astfel în ton cu ultima modă europeană.

O nouă culoare Anthracite este oferită şi un set nou de jante pe 18 inchi Neptune. De asemenea, şasiul sport este coborât la 127 mm şi versiunea pe benzină este mai uşoară cu 20 kg, în timp ce diesel-ul pierde 15 kg din greutate. Motoarele rămân aceleaşi, 2.0 TSi şi 2.0 TDI de 200 respectiv 170 CP, ambele cuplate în standard la o cutie DSG cu şase rapoarte.

Skoda Octavia Scout faceliftVarianta Skoda Octavia Scout primeşte cam aceleaşi elemente specifice faceliftului, cu menţiunea că, spre deosebire de Skoda Octavia RS, este privată de LED-uri, dar are proiectoarele adaptive. O nouă culoare metalizată va fi disponibilă pe lista de opţionale: Rosso Brunello, una care va constrasta puternic cu plasticul negru al protecţiilor. Două propulsoare vor fi disponibile, 1.8 TSI de 160 CP şi 2.0 TDI de 200 CP, cuplate la o cutie manuală cu 6 rapoarte.

Până în prezent Skoda Octavia Scout s-a vândut în 22.000 de exemplare, iar Skoda Octavia RS a atras peste 60.000 de clienţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide